ΤΣΕ

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Υπόδειγμα 1), θα κατατεθούν στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, από την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 έως και την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε τα συνημμένα έγγραφα

Τοπικά Συμβούλια Επιλογής

Οι αιτήσεις (ψηφιακά υπογεγραμμένες) και σύντομο βιογραφικό σημείωμα για τα ακαδημαϊκά προσόντα αποστέλλονται από Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 ως και την Πέμπτη 24 Αυγούστου στην Περιφέρειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τα συνημμένα έγγραφα.

Ανακοινοποίηση στο ορθό ως προς την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα συνοδεύονται από τη βεβαίωση της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης θα κατατεθούν στην ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2022 έως και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές.