ΠΕΚΤΠΕ

Καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Σχολικών Μονάδων Δυτικής Μακεδονίας

1) H Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και οι Σχολικές Μονάδες που υπέβαλαν αίτημα συμμετοχής θα εκθέσουν τις καινοτόμες δράσεις τους την Τρίτη 07-02-2023 έως και την Πέμπτη 09-02-2023 και ώρες 10:00 – 17:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

2) H Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και οι Σχολικές Μονάδες που υπέβαλαν αίτημα συμμετοχής θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες δράσεις τους την Πέμπτη 09-02-2023 στο συνεδριακό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου και ώρες 11:30 – 13:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

eresmus 2021-27

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνική Μονάδα/ΙΚΥ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Erasmus+, Τομείς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Βασική Δράση 1 Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων και Βασική Δράση 2 Συμπράξεις Συνεργασίας και Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας) την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Erasmus+ 2023. Η εκδήλωση θα έχει ταυτόχρονη μετάφραση στην ελληνική νοηματική.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την ημερίδα ενημέρωσης παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που έχει αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023:

https://docs.google.com/forms/d/1AXFPmrJCgI4zSDjZGYv_Nw70syMk2j42oMI5TFDDej4/edit

Σε επόμενο μήνυμα θα λάβετε πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τα linksγια την παρακολούθησή της.

sep

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν για πρώτη φορά σε Περιφερειακό επίπεδο Διαδικτυακή Ημερίδα Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών της Γ’ τάξης Γυμνασίου με θέμα: «Εφαρμογή του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.). Η Μετάβαση από το Γυμνάσιο στο επόμενο στάδιο εκπαίδευσης» την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 11:00-13.30 μέσω της πλατφόρμας Webex.

Η ημερίδα απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς που είναι υπεύθυνοι/ες για τη διδασκαλία των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων στη Γ΄ τάξη Γυμνασίου και έχει σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωσή τους ως προς την Εφαρμογή του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και την Υποστήριξη της Μετάβασης των μαθητών/τριών από το Γυμνάσιο στο επόμενο στάδιο εκπαίδευσης (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Επαγγελματικές Σχολές).

Η συμμετοχή είναι προαιρετική και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

eresmus 2021-27

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ:

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΜΟΟC)

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+“CONNECT

ΗΠεριφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής συμμετέχει ως Συντονιστής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ErasmusKA2 με τίτλο: “Αναβάθμιση των εκπαιδευτικών για την αποτελεσματική υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης”(UpskillingofsChools’ teacherstoeffectivelysupportONliNEEduCaTion” με ακρωνύμιο “CONNECT”) - GRANTAGREEMENT 2020- 1-ELo-KA226-SCH-094578