×

Μήνυμα

Failed loading XML... Start tag expected, '' not found
ΕΚΔΔΑ

Έπειτα από δημόσια πρόσκληση του ΕΚΔΔΑ για τη συμμετοχή υπαλλήλων σε επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διασφάλιση της ισότητας και των δικαιωμάτων των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στη Δημόσια Διοίκηση», ο αποσπασμένος εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 κ. Κάρολος Γεροβασιλείου ανταποκρίθηκε θετικά και παρακολούθησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπροσωπώντας την ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο ενδοϋπηρεσιακής επιμόρφωσης ο κ. Γεροβασιλείου ανέλαβε να ενημερώσει τους υπόλοιπους συναδέλφους της ΠΔΕ. Οι συνάδελφοι χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και η κάθε ομάδα παρακολούθησε την Τετάρτη 15/11/2023 σχεδόν επί δύο διδακτικές ώρες (90') τα βασικά σημεία του επιμορφωτικού προγράμματος.

Free Joomla Lightbox Gallery

Από τις 21-11-2023 μέχρι και 24-11-2023 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί στο διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από τα αρμόδια ΑΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΔΕ τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να έχει την εξής δομή:

ΘΕΜΑ: Ένσταση – ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού – ειδικότητα

Σώμα μηνύματος/κειμένου: ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, κλάδος/ει-δικότητα, αριθμός μητρώου, τύπος αίτησης, λόγος ένστασης.

Δείτε τους συνημμένους πίνακες

ΕΚ

Αιτήσεις από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 έως και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, είτε ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ιδιοχείρως στην Υπηρεσία

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

Δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε σεμινάριο σχετικό με τη «Διασφάλιση της Ισότητας των Δικαιωμάτων των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στη Δημόσια Διοίκηση» κατά την επιμορφωτική περίοδο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2024 συμπληρώνοντας την φόρμα που βρίσκεται στον σύνδεσμο:
https://forms.gle/Yaqy4za6yJLbNB659

Λήξη προθεσμίας την  Τρίτη 14/11/2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Δείτε το συνημμένο έγγραφο

ΠΕΚΤΠΕ

Σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στις πιλοτικές δράσεις που διοργανώνει ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΠΕΚΤΠΕ) Πτολεμαΐδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του ΠΕΚΤΠΕ Πτολεμαΐδας το διάστημα Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2023 σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Υποκατηγορίες

nured logo

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Επιστήμες της Αγωγής: Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση», ιδρύθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών. Το νέο μεταπτυχιακό εστιάζεται στο ζήτημα της Αξιολόγησης με τις πολλαπλές διαστάσεις του και στην εφαρμογή του στον εκπαιδευτικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμη η ιστοσελίδα https://koin-pol-ekp.nured.uowm.gr/ και για ερωτήσεις στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.