ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους/ τις ενδιαφερόμενους/ες, από Παρασκευή 19/7/2024 (ώρα 13:00) έως και Τετάρτη 14/8/2024 (ώρα 15:00), ηλεκτρονικά σε πλατφόρμα, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. www.iep.edu.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας με τα συνημμένα δικαιολογητικά για την επιλογή τους ως Υποδιευθυντές/- ντριες Σχολικών Μονάδων και του 1ου Ε.Κ. και Υπεύθυνοι/-ες Τομέων του 1ου Ε.Κ. της Δ.Δ.Ε. Χίου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Χίου, όπου ανήκουν οργανικά, από τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:00 είτε αυτοπροσώπως είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Διευθυντριών/-ντών Σχολικών Μονάδων μαζί με τα αναγκαία δικαιολογητικά στα Γραφεία της Δ.Δ.Ε, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε αυτοπροσώπως, από τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

Επισυνάπτεται ΥΑ για τη γνωστοποίηση του προγράμματος εξετάσεων μαθημάτων γενικής παιδείας, ομάδων προσανατολισμού, ειδικών και μουσικών μαθημάτων, υποψηφίων της ειδικής κατηγορίας «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό», για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έτους 2024 καθώς και της προθεσμίας υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα  ΤΕΦΑΑ

Η επαναπροκήρυξη αφορά το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας και το 8ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Δείτε το συνημμένο έγγραφο

Τα ΚΕΔΑΣΥ Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά βάση της ισχύουσας νομοθεσίας από την 11η Ιουλίου έως και την 31η Αυγούστου.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά στην κάλυψη μίας (1) θέσεως, διοικητικού υπαλλήλου ή εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ 78 (κατόχων πτυχίων Νομικής Σχολής Α.Ε.Ι.) για τη χρονική περίοδο από 01-09-2024 έως και 31-08-2027.

Συνημμένα:
Download this file (5741 - πρόσκληση εκδήλωση.pdf)5741 - πρόσκληση εκδήλωση.pdf[ ]1154 kB

Η θητεία του Προϊσταμένου/ης Τμήματος είναι τετραετής και προβλέπεται επίδομα θέσης ευθύνης, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 περιπτώσεις στ και η του άρθρου 7 σε συνδυασμό με την παρ. 1 περίπτωση αζ’ του άρθρου 16 του ν. 4354/2015 (Α΄ 176), το οποίο στο αποσπασμένο προσωπικό του φορέα καταβάλλεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 63 του ν. 4547/2018 (Α΄102). Η έδρα του Ι.Ε.Π. και συνεπώς και ο τόπος εργασίας του αποσπασμένου προσωπικού είναι η Αθήνα (Αναστασίου Τσόχα 36, 11521). Επισημαίνεται ότι το Προσωπικό του Ι.Ε.Π., σύμφωνα με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας του Ι.Ε.Π., «υποχρεούται στην τήρηση σαραντάωρου ωραρίου εργασίας ανά εβδομάδα …».

Δείτε το συνημμένο έγγραφο

Υποκατηγορίες

nured logo

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Επιστήμες της Αγωγής: Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση», ιδρύθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών. Το νέο μεταπτυχιακό εστιάζεται στο ζήτημα της Αξιολόγησης με τις πολλαπλές διαστάσεις του και στην εφαρμογή του στον εκπαιδευτικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμη η ιστοσελίδα https://koin-pol-ekp.nured.uowm.gr/ και για ερωτήσεις στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.