Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας  συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕ.Λ.. Η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου,  επισκέφτηκε το εξεταστικό κέντρο του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Λαιμού της Δ.Δ.Ε. Φλώρινας και ενημερώθηκε από τη Λυκειακή  Επιτροπή, που τη διαβεβαίωσε  ότι οι εξετάσεις διεξάγονται ομαλά και σε συνθήκες ηρεμίας. Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας, που στήριξε και στηρίζει τους υποψήφιους/ιες  των ΓΕΛ στην προσπάθεια τους, που ολοκληρώθηκε σήμερα για τα Γενικά μαθήματα,  ευχόμαστε  καλά αποτελέσματα.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Free Joomla Lightbox Gallery
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕ.Λ. με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου, επισκέφτηκε το Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Κοζάνης και το Εξεταστικό Κέντρο του 3ου ΓΕ.Λ. Κοζάνης και ενημερώθηκε από τις Επιτροπές, που τη διαβεβαίωσαν για την απολύτως ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται σε ετοιμότητα και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την απρόσκοπτη εξέλιξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε συνθήκες ηρεμίας για τους υποψηφίους/τις υποψήφιες. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τo συνημμένo.

Free Joomla Lightbox Gallery

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ. με εξεταζόμενο μάθημα τα Νέα Ελληνικά. Η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου, επισκέφτηκε τo εξεταστικό κέντρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας (Π.ΕΠΑ.Λ.). Δείτε το συνημμένο δελτίο τύπου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Επισυνάπτεται το από 30-4-2024 δελτίο τύπου, όπου αναφέρονται οι Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπαίδευσης που θα λειτουργήσουν οι επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού λήγει στις 25-04-2024 για τους υποψηφίους/ιες που επιθυμούν να εισαχθούν στις ΑΕΝ με τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων του ΥΠΑΙΘΑ.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.ynanp.gr.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι διευκρινίσεις αφορούν στο ρεπερτόριο της ΚΙΘΑΡΑΣ και της ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ του είδους Κλασικής, Δυτικοευρωπαϊκής Μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Στο Δελτίο Τύπου, υπενθυμίζονται οι ημερομηνίες διεξαγωγής της υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, όπως και τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις Επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.