×

Μήνυμα

Failed loading XML... Start tag expected, '' not found

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Ειρηναίος, δέχτηκε στα γραφεία της Μητρόπολης στη Φλώρινα την αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τη Διευθύντρια του Εκκλησιαστικού Σχολείου Φλώρινας, Ευαγγελία Ρίζου.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή Διευθυντή  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Ζαχαρία Τόνα, και την αναπληρώτρια Γραμματέα της ΠΟ ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας, Αγνή Σιδηροπούλου, επισκέφτηκε το ΕΕΕΕΚ και το ΕΝΕΕΓΥ-Λ Φλώρινας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα εκπαίδευσης μαθητών/μαθητριών με αναπηρία-ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στις ΣΜΕΑΕ της πόλης.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, Σουμέλα Ατματζίδου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, Ιωάννη Σούλιο και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Γρεβενών, Αθανάσιο Καραγιάννη, επισκέφτηκε το ΕΕΕΕΚ και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής εκφράζει προς τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, κα Ευγενία Μαρνέρη, θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας της.

Προσευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει εν ειρήνη την εκλιπούσα και να χαρίζει παρηγοριά και δύναμη στην οικογένειά της.

ΟΔΗΓΟΣ-ΣΥΝΟΔΟΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη οδηγού και συνοδού σχολικού λεωφορείου ΣΜΕΑΕ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 6350/20-09-2023 ΣΟΧ 1/2023  ανακοίνωση της υπηρεσίας μας.

Δείτε τα συνημμένα έγγραφα.

10-11-2023. Ανακοινοποίηση του πίνακα συνοδών ως προς τα μόρια της κ. Σαντετσίδου

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Αγαπητοί κι αγαπητές συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητά μας παιδιά

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με τον καθιερωμένο αγιασμό και την αισιοδοξία που συνήθως συνοδεύει κάθε νέα αρχή. Παρά τις δύσκολες τελευταίες ημέρες εξ αιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι  προοπτικές για τη νέα σχολική χρονιά διαγράφονται ευοίωνες: Είμαστε υγιείς και με τη βοήθεια των ειδικών διαμορφώνουμε συνθήκες για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

ΠΕΚΤΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε.) Φλώρινας θα πραγματοποιήσει ενδοσχολικά (δια ζώσης) επιμορφωτικά σεμινάρια για τη χρήση και αξιοποίηση των διαδραστικών πινάκων καθώς και τη δημιουργία εκπαιδευτικών “Escape Rooms”

ΠΕΚΤΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε.) Φλώρινας θα πραγματοποιήσει ενδοσχολικά (δια ζώσης) επιμορφωτικά σεμινάρια για τη χρήση και αξιοποίηση των διαδραστικών πινάκων καθώς και τη δημιουργία εκπαιδευτικών “Escape Rooms”

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

Από τις 05-12-2022 μέχρι και 09-12-2022 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί στο διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από το αρμόδιο ΠΥΣΕΕΠ τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να έχει την εξής δομή:

ΘΕΜΑ: Ένσταση - ονοματεπώνυμο μέλους ΕΕΠ ΕΒΠ  – ειδικότητα

Σώμα μηνύματος/κειμένου: ονοματεπώνυμο, κλάδος/ειδικότητα, αριθμός μητρώου, τύπος αίτησης, λόγος ένστασης.

Υποκατηγορίες

ΠΥΣΕΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ