ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

Από τις 05-12-2022 μέχρι και 09-12-2022 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί στο διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από το αρμόδιο ΠΥΣΕΕΠ τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να έχει την εξής δομή:

ΘΕΜΑ: Ένσταση - ονοματεπώνυμο μέλους ΕΕΠ ΕΒΠ  – ειδικότητα

Σώμα μηνύματος/κειμένου: ονοματεπώνυμο, κλάδος/ειδικότητα, αριθμός μητρώου, τύπος αίτησης, λόγος ένστασης.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι σύζυγος του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, Αντώνη Γάτα, και μητέρα ενός αγοριού.

Σπούδασε Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου εκπόνησε και το μεταπτυχιακό της στη Λογοτεχνία (βαθμός Άριστα). Είναι Διδάκτορας της Φιλοσοφίας του ΑΠΘ (με βαθμό άριστα παμψηφεί). Το δεύτερο μεταπτυχιακό της έχει αντικείμενο τη Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Ιταλικά (σε άριστο επίπεδο) και Γαλλικά (σε επίπεδο Β2). Έχει πιστοποίηση Β επιπέδου στην Πληροφορική.

Εργάστηκε στην Επιτροπή Ερευνών του ΑΠΘ και συνεργάστηκε στην εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού για το μάθημα της Λογοτεχνίας με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.Είναι Επιμορφώτρια του ΙΕΠ στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία, στην Εισαγωγική Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών και στα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Λογοτεχνία). Συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο RomaTre ως tutor accogliente στην πρακτική άσκηση των μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου. Δίδαξε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Πρακτικές Ακαδημαϊκού Λόγου) και στην ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης (το μάθημα της Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης).

Εργάζεται στην εκπαίδευση από το 1993. Υπηρέτησε ως Διευθύντρια στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας. Υπηρέτησε ως Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Σχολική Σύμβουλος) φιλολόγων Κοζάνης και Γρεβενών στο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Δυτικής Μακεδονίας. Διετέλεσε Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (και Αναπληρώτρια του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας). Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης. Είναι κριτής άρθρων/εισηγήσεων περιοδικών εκδόσεων και συνεδρίων. Συμμετέχει σε συνέδρια και αρθρογραφεί για θέματα φιλολογικά, παιδαγωγικά και διοίκησης της εκπαίδευσης. Από τις εκδόσεις Αρμός-Ψηφίδα κυκλοφορεί το βιβλίο της Πολλαπλότητα Ενιαία και από τις εκδόσεις Ιδαλγός το βιβλίο της Σε κοινότητα με τον «ομότεχνο-άλλο».

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ

Αναρτούμε τον πίνακα των τοποθετούμενων εκπαιδευτικών στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, όπως κυρώθηκε με τη με αριθμ. 6η/26-08-2022 πράξη της Περιφερειακής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

(Π.Ε.Π.Π.Σ.) Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν άσκησης ελέγχου νομιμότητας.

Ενημερώνουμε επίσης ότι η μοναδική υποψήφια, για απόσπαση στο Πρότυπο Σχολείο και στα Πειραματικά Σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα τοποθετούμενων εκπαιδευτικών, οπότε δεν κυρώθηκε πίνακας μη τοποθετούμενων εκπαιδευτικών.

ΠΕΙ.Σ.

Τυχόν ενστάσεις επί του πίνακα μοριοδότησης, μπορούν να υποβληθούν σε ειδικό πεδίο της πλατφόρμας των αιτήσεων, σε αποκλειστική προθεσμία μιας (1) ημέρας από την επομένη της ανάρτησής τους, δηλαδή την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022.

ΠΕΚΠΤΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚΤΠΕ) Γρεβενών της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί εκπαιδευτική δράση που απευθύνεται σε μαθητές Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Γρεβενών. Η εκπαιδευτική δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό πληροφορικής στο χώρο του ΠΕΚΤΠΕ Γρεβενών ή στον χώρο του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου αν αυτό είναι δυνατόν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πληροφορικής σε συνεννόηση με τον διευθυντή του σχολείου να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021. https://forms.gle/sFh1CiGyjNNPh4Wx5

Η πρώτη επιμορφωτική συνάντηση θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 25/10/2021 και ώρα 18:00 -19:30.

Η ενημέρωση σχετικά με το σύνδεσμο Webex τάξης θα σταλεί στο email που θα δηλωθεί.

Συνημμένα:
Download this file (ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΚΤΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.pdf)ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΚΤΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.pdf[ ]167 kB

Οι παρακάτω δράσεις θα υλοποιηθούν το διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2021 σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας και του Δήμου Βοΐου.

Δράσεις Εξ αποστάσεως

• Δράση «Εισαγωγή στη ρομποτική». Υλοποίηση εξ αποστάσεως σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς Πληροφορικής Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης. Πληροφορίες σχετικά με τη δράση: «Εισαγωγή στη ρομποτική»

• Συνεργασία με εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Πληροφορική ή Τεχνολογία στην Α’/θμια και Β’/θμια Εκπ/ση για την υλοποίηση εξ αποστάσεως διδακτικών παρεμβάσεων σύντομης διάρκειας, στο πλαίσιο της διδασκαλίας θεμάτων σχετικών με νέες τεχνολογίες και εκπαιδευτική ρομποτική.

Εργαστήρια με φυσική παρουσία

• Προγραμματίζοντας EV3 Mindstorms - (εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής και προγραμματισμού) Διάρκεια: 4 ώρες. Απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γυμνασίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Αναβάθμιση Εκπαιδευτικού εξοπλισμού σε Σχολικές Μονάδες και Εξοπλισμού σε Δομές Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Υποκατηγορίες

ΠΥΣΕΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ