tgames

erasmus+

Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο "Games for tolerance - T-Games" (κωδικός προγράμματος: 2020-1-BG01-KA201-079206), η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλούν σε εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα:


"T-Games: εκπαιδευτικά παιχνίδια για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση"

Συνημμένα:
Download this file (Πρόγραμμα εκδήλωσης.pdf)Πρόγραμμα εκδήλωσης.pdf[ ]885 kB

T-Games

Το πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο T-Games και στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό μέσω εκπαιδευτικών παιχνιδιών παρουσιάζει το τεύχος με τίτλο «Οδηγός και δοκιμαστικά σενάρια πάνω στη μεθοδολογία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών για εκπαιδευτικούς». O οδηγός αποτελεί το δεύτερο πνευματικό προϊόν που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “Games for tolerance” (“Παιχνίδια για την ανοχή”). Το παρόν έντυπο αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεισφοράς των μελών της Κοινοπραξίας του έργου και υλοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Κέντρου Υποστήριξης για την Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα (Centre for Education and Entrepreneurship Support) στο Rzeszow στην Πολωνία.

Ο οδηγός είναι προσβάσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1kKNKaSHgjkPM1gvem4DCqy-HCoaOGav9/view?fbclid=IwAR3d3TqqiE1PUoeDoCECW2YdVuIEI9CDeIrCZgUi03nx2m8C5k6XNaTuL-Qhttps://drive.google.com/file/d/1kKNKaSHgjkPM1gvem4DCqy-HCoaOGav9/view?fbclid=IwAR3d3TqqiE1PUoeDoCECW2YdVuIEI9CDeIrCZgUi03nx2m8C5k6XNaTuL-Q

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

Συνημμένα:
Download this file (T-Games IO1 - Methodology_GR.pdf)T-Games IO1 - Methodology_GR.pdf[ ]2187 kB
Download this file (T-Games IO2 full.png)T-Games IO2 full.png[ ]815 kB
Download this file (T-Games_IO2_guide_FINAL_GR.pdf)T-Games_IO2_guide_FINAL_GR.pdf[ ]1768 kB
T-Games

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εταιρική συνάντηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ (κωδικός προγράμματος: 2020-1-BG01-KA201-079206) με τίτλο “T-Games”. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εταίρων των χωρών,  Πολωνία, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα. Από ελληνικής πλευράς, εκτός από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, στο πρόγραμμα συμμετέχει  το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ).

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

eresmus 2021-27

Δελτίο τύπου της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας με Θέμα "Επιμορφωτική συνάντηση στο πλαίσιο του προγράμματος T-Games για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού".

Συνημμένα:
Download this file (foto.jpg)foto.jpg[ ]216 kB
Download this file (Δελτιο τυπου TGames.pdf)Δελτιο τυπου TGames.pdf[ ]227 kB

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:
Download this file (TGames PDE Presentation.pdf)TGames PDE Presentation.pdf[ ]750 kB