ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (Π.Ε.Κ.-Τ.Π.Ε.) Γρεβενών, θα υλοποιήσει επιμορφωτική συνάντηση ...

ΔΡΑΣΕΙΣ

Συμμετοχή στις δράσεις του ΠΕΚΤΠΕ Πτολεμαΐδας για το διάστημα Ιανουάριος - Μάρτιος 2022

kedasy kastorias

Στο πλαίσιο της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των μαθητών/τριών, στη δημιουργία θετικού μαθησιακού κλίματος και ενός ασφαλούς σχολείου για όλους/ες, το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Καστοριάς υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποίησε Διαδικτυακή Ημερίδα για τους/τις εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Π.Ε. Καστοριάς, με θέμα «Ένα ασφαλές σχολείο για όλους/ες», τη Δευτέρα 20/12/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

erasmus

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα Erasmus+ “Climate Change in classroom and beyond (2020-1-UK01-KA201-078893) διάρκειας 2 ετών, από 01.09.2020 έως 31.08.2022. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης φορείς της Ιταλίας, Τουρκίας και Βουλγαρίας και συντονίστρια χώρα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Ημέρες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Α/θμια Εκπαίδευση Δυτικής Μακεδονίας».

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:
Download this file (ΔΤ Κοζάνη.pdf)ΔΤ Κοζάνη.pdf[ ]887 kB

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Ημέρες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στη Β/θμια Εκπαίδευση Δυτικής Μακεδονίας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού-Σιάτιστας, Βεύης-Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς και τον Σ.E.E. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17/06/2020 (17:15-20:00).

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένη τη διαδικτυακή ημερίδα στον σύνδεσμο: https://youtu.be/Q5sT4pUr_rc

 

 

Για να δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, στις 18:00, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση μεταβαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο  https://bit.ly/3dTWaDt .

 

Για να δείτε το ενημερωτικό δελτίο ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού - Σιάτιστας, Βεύης - Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς και τον Σ.E.E. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη 17/06/2020 (17:15-20:00), με θέμα: «Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση».

Για περισσότερες πληροροφίες, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:
Download this file (etwinning.pdf)etwinning.pdf[ ]776 kB