speaker

eresmus 2021-27

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα "SpeakER - Escape Rooms και διδασκαλία ξένων γλωσσών" την Κυριακή 16 Οκτώβρη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στις 11:00. 

Διάρκεια εκδήλωσης: 75 λεπτά

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

https://forms.gle/7rk7RPptKJ213X4X9

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Τριανταφύλλου

Υπεύθυνη Προώθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας

τηλ. 2461021161

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας

Μακρυγιάννη 5

50132 Κοζάνη

https://dmaked.pde.sch.gr/

Συνημμένα:
Download this file (invitation.pdf)invitation.pdf[ ]3274 kB
Download this file (poster.pdf)poster.pdf[ ]3267 kB
speakER-Rooms

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ1 με τίτλο SpeakER, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ενίσχυση της πολυγλωσσίας και πολυμορφίας μέσα από την καινοτόμο και δημιουργική προσέγγιση της μεθοδολογίας των Δωματίων Απόδρασης (Escape Rooms – ERs) στα γλωσσικά μαθήματα σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο οδηγός για το πώς μπορείτε να οργανώσετε ένα εκπαιδευτικό escape room για τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση: https://speakerproject.eu/el/%cf%80%cf%8c%cf%81%ce%bf%ce%b9/ 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο.

 

Συνημμένα:
Download this file (Animated Guide.pdf)Animated Guide.pdf[ ]11113 kB
speaker

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τρίτη εταιρική συνάντηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ (κωδικός προγράμματος: 2020-1-FR01-KA201-080646) με τίτλο “SpeakER”. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συνεργάζεται με πέντε εκπαιδευτικούς οργανισμούς από τη Σερβία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία, την Ισπανία και τη Γαλλία, που είναι και η συντονίστρια χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

SpeakER

Στο βίντεο και στο συνημμένο έγγραφο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα SpeakER σχετικά με τη χρήση των escape rooms για τη διδασκαλία ξένων γλωσσών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:
Download this file (SpeakER PDE Presentation.pdf)SpeakER PDE Presentation.pdf[ ]640 kB