Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική. Στις τηλεδιασκέψεις θα γίνει μια σύντομη περιγραφή των δυνατοτήτων σύγχρονης τηλεκπαίδευσης με τη χρήση του Webex.


Για να μπορέσετε να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε τις τηλεδιασκέψεις, καλό θα είναι να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Webex στον υπολογιστή ή στο κινητό/τάμπλετ σας. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από τη διεύθυνση https://www.webex.com/downloads

 

Για να παρακολουθήσετε τις τηλεδιασκέψεις δεν είναι απαραίτητο να έχουν ενεργοποιηθεί οι λογαριασμοί σας στην πλατφόρμα Webex. Μπορείτε να συνδεθείτε ως επισκέπτες (guest). Επίσης, είναι πολύ σημαντικό, αν δεν σας έχει έρθει η πρόσκληση από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στην πλατφόρμα Webex, να μην προσπαθήσετε να κάνετε εγγραφή (sign up). Η εγγραφή σας θα γίνει αυτόματα από το Υπουργείο Παιδείας και τη Cisco χρησιμοποιώντας το email που έχει δηλωθεί στο myschool.

 

Ο σύνδεσμος για το εικονικό δωμάτιο των παραπάνω τηλεδιασκέψεων είναι: https://minedu-gov-gr.webex.com/meet/vasdekigeo


Εναλλακτικά μπορείτε να συνδεθείτε πληκτρολογώντας τον αριθμό του δωματίου που είναι ο 841205692. Για να συνδεθείτε κάνετε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο, ή πληκτρολογείτε τον αριθμό δωματίου και επιλέγετε Join a Meeting.

 

Παραθέτουμε και τον ενημερωτικό σύνδεσμο: https://mathainoumestospiti.gov.gr

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Δημήτρης Δαλαγιώργος ΠΕ86
Βασδέκη Γεωργία ΠΕ86

Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Κοζάνης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
blogs.sch.gr/pektpekoz  

 

Από το Γραφείο του

Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας