ΕΥΧΕΣ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Μια πορεία 12 χρόνων στη γνώση σάς έφερε σήμερα να διεκδικείτε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν χρονιά απαιτητική και εσείς μελετήσατε και εργαστήκατε με συνέπεια και προσήλωση στον στόχο. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας ήταν και θα είναι δίπλα σας υποστηρικτές και συμπαραστάτες στη μεγάλη προσπάθεια.

Δίπλα σας βρίσκεται πάντα και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Σας διαβεβαιώνω πως εργαζόμαστε άοκνα και συνεργαζόμαστε με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και όλους τους εκπαιδευτικούς, για να διασφαλίσουμε το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο σύνολο των Εξεταστικών Κέντρων. Ήδη συγκροτήθηκε ομάδα Ψυχολόγων των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και των Ε.Δ.Υ. Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας και τα στοιχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας τους βρίσκονται στη διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών, προκειμένου να τους ενισχύσουν στον υποστηρικτικό τους ρόλο, εφόσον παραστεί ανάγκη.

Αγαπητά μας παιδιά,

Τις ημέρες των εξετάσεων δώστε τον καλύτερο εαυτό σας: με ηρεμία, ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την τελική θετική έκβαση. Να ξέρετε ότι σας καμαρώνουμε για την προσπάθειά σας και προσβλέπουμε σε εσάς. Η δική σας πρόοδος είναι η δική μας ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.

Εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας της Δυτικής Μακεδονίας, σας εύχομαι ολόψυχα Κάθε Επιτυχία!

Η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Δέσποινα Παπαδοπούλου