ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

 

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών , που έχουν τοποθετηθεί σε ΣΔΕΥ συγκεκριμένου ΚΕΔΑΣΥ της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας: 

 

  • να επιλέξουν το αντίστοιχο έγγραφο Word δήλωσης προτιμήσεων (συνημμένα 4 αρχεία Word Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας)
  • να επιλέξουν τα ΣΔΕΥ, με τη σειρά που επιθυμούν (π.χ. σειρά προτίμησης 1,2,…)
  • να υπογράψουν το έγγραφο Word με τις επιλογές τους
  • να αποστείλουν το υπογεγραμμένο έγγραφο των επιλογών τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Διεύθυνσής μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ως και τη Δευτέρα 30-08-2021 και ώρα 10:00 π.μ.

Η τοποθέτησή τους θα γίνει με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με βάση τον αξιολογικό πίνακα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2021. Το ίδιο διάστημα θα πρέπει να προσέλθουν στην Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, για να πραγματοποιηθεί η αναγγελία πρόσληψής τους στο σύστημα «Εργάνη». Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρουσία τους στα γραφεία της Π.Δ.Ε Δυτικής Μακεδονίας, τα απαιτούμενα στοιχεία μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά πριν την 1 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους αναπληρωτές των ΚΕΔΑΣΥ.