erasmus+

 

Αναφορικά με το με αριθμ. πρωτ. 880/14-02-2022 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε κοινοπραξία κινητικότητας Erasmus+ KA1» σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  • Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των σχολικών μονάδων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κοινοπραξία παρατείνεται έως την Παρασκευή 18-02-2022 και ώρα 13:00.
  • Στην Κοινοπραξία μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι σχολικές μονάδες (γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, ειδικής αγωγής) και εργαστηριακά κέντρα.
  • Οι σχολικές μονάδες που θα συμμετέχουν στην Κοινοπραξία θα πάρουν μέρος στις δραστηριότητες κινητικότητας (μαθήματα/κατάρτιση και παρακολούθηση εργασίας) και θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή τους (π.χ. συμβολή στην οργάνωση των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων διάχυσης των αποτελεσμάτων, συμπλήρωση απαραίτητων εντύπων, συνεργασία με τον Συντονιστή της Κοινοπραξίας (ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας) και τα υπόλοιπα μέλη της Κοινοπραξίας, ενσωμάτωση των γνώσεων και εμπειριών στις σχολικές τους μονάδες, συμμετοχή στην αξιολόγηση του προγράμματος, κ.ά.)