klima

Σας αποστέλλουμε εκ νέου την πρόσκληση καθώς επίσης και το πρόγραμμα του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου σχετικά με την προσαρμογή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην κλιματική αλλαγή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην Κοζάνη, στο ξενοδοχείο Τσελίκας, από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου 2022.

Καθώς στο σεμινάριο δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ενότητα για την παρουσίαση του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Kλιματική Aλλαγή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠεΣΠΚΑ) συνίσταται οι συμμετέχοντες να εγγραφούν και στην Ενημερωτική Ημερίδα για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή της Περιφέρειας, η οποία θα υλοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 09:15 – 15.10, στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ, Κοζάνη) (επισυνάπτεται το πρόγραμμα). Για την ημερίδα θα δοθεί η δυνατότητα και online παρακολούθησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

·   Ενημερωτική Ημερίδα (18 Οκτωβρίου 2022, Αμφιθέατρο «Κων/νος Καραμανλής): https://forms.gle/M4bTRzQ6Jqsr1cjJA

·   Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο (19 - 21 Οκτωβρίου 2022, Ξενοδοχείο Τσελίκας):  https://docs.google.com/forms/d/1JtAfoJijZnzP2tLbwV4thFEhrZi_ALRji7SzlMyf_Zo

 Οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP AdaptInGR, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Δυτικής Μακεδονίας (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Γραμματεία Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας, 
Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος 
και Υποδομών Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας