Εκτύπωση
Κατηγορία: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
xamogelo_Paidioy

Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στις δράσεις που θα υλοποιηθούν από  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας, κατά την παραμονή του στα Σέρβια Κοζάνης από τις 24 έως και τις 27 Οκτωβρίου.

Οι επισκέπτες/-τριες –μικροί/-ες και μεγάλοι/-ες- στον «ΟΔΥΣΣΕΑ»  θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δράσεις εκπαίδευσης και επιμόρφωσης που αξιοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, επάνω σε θέματα που αφορούν άμεσα τα παιδιά, σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά τους αλλά και το μέλλον τους.

Οι δράσεις, διαμορφωμένες κατάλληλα, απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών, σε γονείς/κηδεμόνες και σε εκπαιδευτικούς.

Στο παρόν μήνυμα επισυνάπτεται η πρόσκληση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Παρακαλούμε θερμά, όπως αποστείλετε το παρόν mail στα σχολεία που βρίσκονται υπό την αιγίδα σας.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των δράσεων που θα υλοποιηθούν στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» κατά την παραμονή του στην Ελευθερούπολη είναι ως εξής:

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Δράσεις για μαθητές και μαθήτριες

24, 25 και 26/10

 

Για μαθητές/τριες

Δράσεις για ενήλικες (γονείς/κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς κλπ)

24 και 26/10

Επιπλέον, για εκπαιδευτικούς τα εξής προγράμματα επιμορφώσεων/σεμιναρίων:

Για γονείς και κηδεμόνες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης το πρόγραμμα «Κοντά στους Γονείς» με θεματικές που αναφέρονται στη βία και συγκεκριμένα:

Τέλος, για εκπαιδευτικές δράσεις που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, γονείς και παιδιά

27/10  και ώρες 10:30-12:00 και 12:15 με 13:45

Για τον προγραμματισμό των συμμετοχών μπορείτε να απευθυνθείτε στην παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση και στο τηλέφωνο 2310250160.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στον Οδυσσέα!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Σωζόπουλος Χρήστος

Ψυχολόγος, MSc

Τμήμα Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης Παιδιών Γονέων και Εκπαιδευτικών

Παπακυριαζή 3

546 45 Θεσσαλονίκη

--------------------------------------

T.: 2310250160

F.: 2310270306

--------------------------------------

E.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.hamogelo.gr