Εκτύπωση
Κατηγορία: ΠΥΣΔΙΠ
ΠΥΣΔΙΠ

 

  1. Ράλλης Κωνσταντίνος
  2. Αλβανός Δημήτριος
  3. Πανταζόπουλος Ιωάννης (αιρετός): 2467055260, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  4. Παλιανόπουλος Ιωάννης (αιρετός): 2461021485, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  1. Ασλανίδης Πρόδρομος
  2. Κισκίνη Κωνσταντία
  3. Αμοιρίδου Μαρία (αιρετή): 2461351360, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  4. Γκουνούση Γεωργία (αιρετή): 2461351364, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

 

 

Σημειώνεται ότι όλα τα υποψήφια αιρετά μέλη είχαν δηλώσει πρόθεση παραίτησης εφόσον εκλεγούν και την αποχή τους από την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.