Εκτύπωση
Κατηγορία: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε:

Ειδικούς Παιδαγωγούς, Εκπαιδευτικούς Γενικής Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, Ψυχολόγους, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς ή άλλες ειδικότητες που ανήκουν στο ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό

* γίνονται δεκτοί τελειόφοιτοι φοιτητές, αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί των αντίστοιχων ειδικοτήτων

Την Επιστημονική Ευθύνη των προγραμμάτων φέρει η κα. Σωτηρία Τζιβινίκου, Επίκουρος Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Παρακαλούμε το παρόν μήνυμα να προωθηθεί σε όλα τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας / όλους τους εργαζόμενους του φορέα σας.

Επικοινώνησε μαζί μας

Γραμματεία Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Θ.

Tηλ.: 24210-06366/90

 E-mail: mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

WebSite:https://learning.uth.gr/

 

Γραμματεία Προγραμμάτων

Tηλ.: 24210-74884| 6987787911| 6908677780| 6987787912

E-mail: mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">learning_tzivinikou@uth.gr