Κοζάνη, 11  Σεπτεμβρίου 2019

 

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα, με νέους στόχους και προσδοκίες, νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Γνώσεις και δεξιότητες, ιδανικά και αξίες που θα διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας στο σχολείο, θα «υφάνουν» την εξέλιξη της ζωής σας ως πολίτες.

Σ΄ αυτή σας την προσπάθεια όλοι οι εκπαιδευτικοί της Περιφέρειάς μας θα είναι δίπλα σας κάνοντας το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των προσδοκιών όλων μας. Σε αγαστή συνεργασία με τους γονείς και τους κηδεμόνες σας, θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τους εκπαιδευτικούς στόχους με συνέπεια και υπευθυνότητα, με ζήλο και αισιοδοξία.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά ελπιδοφόρα έχοντας το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας και τη διαβεβαίωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Προσωπικά σας διαβεβαιώνω, ότι θα βρίσκομαι συνεχώς δίπλα στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς) με στόχο τη συμβολή στην πρόοδο και την επιτυχία.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

 

 

Με εκτίμηση

Θοδωρής Μαρδίρης

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Επισυνάπτονται οι πίνακες.

Βίντεο από την εκδήλωση - έκθεση του 1ου Ε.Κ. Γρεβενών, που πραγματοποιήθηκε στις 14-05-2019:

 

Δείτε το βίντεο εδώ

Σας προσκαλούμε στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Η Εκπαίδευση παιδιών Προσχολικής Ηλικίας : Οι Φυσικές Επιστήμες στο Νηπιαγωγείο"

την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 8:30 με 13:30

στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας.

Δείτε τα συνημμένα έγγραφα

Δείτε το συνημμένο έγγραφο

Ανακοινώνεται η προκήρυξη της πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών Σχολικής Μονάδας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (του Υπ. Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων), που εδρεύει στο Ν. Κοζάνης.

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση και το παράρτημα αυτής.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εγγεγραμμένων στους κυρωμένους αξιολογικούς πίνακες επιλογής υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης των Δ.Δ.Ε. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι δεν έχουν τοποθετηθεί, για την πλήρωση της κενούμενης θέσης του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν απευθείας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Μακρυγιάννη 5, Τ.Κ. 50132 – ΚΟΖΑΝΗ) έως και την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 και ώρα 15:00.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα:
Download this file (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.pdf[ ]580 kB

Υποκατηγορίες

ΠΥΣΕΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ