Ορισμός σειράς εκλογής και διορισμός αιρετών εκπροσώπων υπηρεσιακών συμβουλίων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και ΑΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΔΕ Δυτικής Μακεδονίας

Για να δείτε τις αποφάσεις ανασυγκρότησης των Π.Υ.Σ.Π.Ε.-Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, με τη σύνθεση της παρ. 1 του άρθρου 26 του Ν. 4547/2018 (Συμβούλια Επιλογής) ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία.

Για να δείτε τις αποφάσεις ανασυγκρότησης των Π.Υ.Σ.Π.Ε.-Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία.

Ανακοινώνεται ότι με το με αριθμ. πρωτ. 123632/Δ7/01-08-2019 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΑΔΑ: 6Μ2Δ4653ΠΣ-ΜΓΜ) αναστέλλεται η διαδικασία επιλογής των μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων των Κ.Ε.Α.. και συνεπώς δεν έχει ισχύει το χρονοδιάγραμμα επιλογής μελών Π.Ο. των Κ.Ε.Α. Δυτικής Μακεδονίας που είχε καταρτιστεί.

Σας  ανακοινώνουμε τoν προσωρινό πίνακα κατάταξης (συνημμένο 1) των δεκτών  υποψηφίων εκπαιδευτικών Α/θμιας  και Β/θμιας  Εκπαίδευσης  στη διαδικασία επιλογής των μελών των  παιδαγωγικών  ομάδων των ΚΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, όπως καταρτίστηκε με την 2η/23-07-2019 Πράξη  της κοινής συνεδρίασης ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατόπιν τούτου σας ενημερώνουμε πως οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά του προσωρινού αξιολογικού πίνακα μέχρι και την Παρασκευή 26/07/2019 και ώρα 23.59΄στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Aνακοινώνεται το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα για την επιλογή μελών των Π.Ο. των Κ.Ε.Α. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

 

Επίσης, ανακοινώνεται ότι η 19η Αυγούστου 2019 έχει οριστεί ως ημερομηνία διεξαγωγής συνεντεύξεων για τους υποψηφίους που έχουν κώλυμα συμμετοχής στις συνεντεύξεις από 1 έως 5 Αυγούστου 2019, το οποίο θα το δηλώσουν εγγράφως στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όταν αναρτηθεί το πρόγραμμα συνεντεύξεων και θα περιέχει τους υποψηφίους κατά αλφαβητική σειρά.