ΠΥΣΕΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Για τη διαδικασία δήλωσης περιοχών προτίμησης ενημερωθείτε από το συνημμένο ΦΕΚ.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες των δηλώσεων θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτηση.

Συνημμένα:
Download this file (Ρυθμιστική αναπληρωτών .pdf)Ρυθμιστική αναπληρωτών .pdf[ ]142 kB

Στις 18-11-2019 πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη 15 εκπαιδευτικών ΠΕ25 στο πρόγραμμα εξειδικευμένης υποστήριξης. Δείτε την απόφαση πρόσληψης στο συνημμένο έγγραφο.

Στα γραφεία της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη 11 αναπληρωτών  Ε.Ε.Π. και 2 αναπληρωτών Ε.Β.Π. στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2019-2020» καθώς και 2 αναπληρωτών Ε.Β.Π. στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2019-2020».

Για τις αποφάσεις πρόσληψης δείτε τα συνημμένα έγγραφα.

Στους πίνακες περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει αίτηση δήλωσης προτίμησης περιοχών για το σχολικό έτος 2019-2020.

Συνημμένα:
Download this file (ΕΕΠ-ΕΒΠ_ΚΥΡΩΜΕΝΟΙ_2018_ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.xls)ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΕΠ ΕΒΠ[ ]121 kB

 Δείτε τα συνημμένα έγγραφα μεταθέσεων και οργανικών κενών.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το ΥΠΠΕΘ, ανακοινώνεται ότι δεν έχουν καταχωρισθεί στο ΟΠΣΥΔ οι προϋπηρεσίες των ωρομισθίων καθώς και των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2018-2019. Ως εκ τούτου, τα μόρια στο ΟΠΣΥΔ δεν απεικονίζουν (ακόμη) τη συνολική προϋπηρεσία.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ, που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 13/τ.προκ.ΑΣΕΠ/25-04-2019) και 2ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 14/τ.προκ.ΑΣΕΠ/25-04-2019)  προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, να εγγραφούν υποχρεωτικά στο ΟΠΣΥΔ (https://opsyd.sch.gr/) διαφορετικά η αίτησή τους δε θα γίνεται δεκτή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επιπλέον οδηγίες (από 06/05/2019)

Κατόπιν κοινών ερωτημάτων των ΠΔΕ στο email της Υπηρεσίας μας  και για λόγους οικονομίας επισημαίνουμε ορισμένα πρώτα σημεία που αφορούν στις αιτήσεις υποβολής δικαιολογητικών των ΕΕΠ-ΕΒΠ:

(Σημειώνεται ότι κάτωθι γίνεται μια σύντομη ενημέρωση για ένα σύνολο ζητημάτων, πιθανώς να ακολουθήσει και έγγραφο από τη Γενική Δ/νση για κάποια από αυτά τα θέματα που αφορούν σε ενέργειες των Υπηρεσιών σας)

Ανακοινοποίηση ως προς την αίτηση με συμπλήρωση της φράσης στο σημείο πάνω από τις υπογραφές:

  • Έχω πραγματοποιήσει εγγραφή στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., διαθέτω προσωπικούς κωδικούς και έχω ελέγξει τα στοιχεία του ηλεκτρονικού μου φακέλου πριν από την κατάθεση της παρούσας αίτησης.
Συνημμένα:
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ_8-5.doc)ΑΙΤΗΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ_8-5.doc[Νέα αίτηση]80 kB

Δείτε τα συνημμένα έγγραφα