LED

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του Έργου LED, το οποίο  χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Αλβανίας και από το Πρόγραμμα Interreg IPA II CBC “Ελλάδα – Αλβανία 2014 – 2020”, υλοποίησε το παραδοτέο της Εκστρατείας Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης «Για ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον» πραγματοποιώντας δύο Εκδηλώσεις στα Γρεβενά και στη Φλώρινα.

LED

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην:

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Στην Καστοριά

στα πλαίσια του Έργου LED

«Χαράσσοντας το δρόμο για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στα δημόσια σχολεία και τη διάδοση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA II CrossBorder Cooperation Programme Greece - Albania 2014-2020».

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην Ημερίδα την

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, 18:00-19:30,

στο 2ο Λύκειο Καστοριάς, στην Αίθουσα Παρουσιάσεων του Κέντρου LED.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

Τη Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το Διαδικτυακό Εργαστήριο του Έργου LED «Χαράσσοντας το δρόμο για τη βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης στα Δημόσια Σχολεία και τη διάδοση της χρήσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας». Στο Εργαστήριο συμμετείχαν επαγγελματίες από φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Συνημμένα:
Download this file (8557 - Δελτίο Τύπου LED 9.pdf)8557 - Δελτίο Τύπου LED 9.pdf[ ]1051 kB
LED

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στο 1o Διαδικτυακό Εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2021, στα πλαίσια του διασυνοριακού Έργου Συνεργασίας LED «Χαράσσοντας το δρόμο για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στα δημόσια σχολεία και τη διάδοση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», το οποίο  χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Αλβανίας και από το Πρόγραμμα Interreg IPA CBC “Ελλάδα – Αλβανία 2014 – 2020”.

Το Εργαστήριο θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, μεταξύ  17:00 – 19:30, μέσω της πλατφόρμας Webex στη διεύθυνση: https://bit.ly/3FFsSpk

LED

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στο: 1o Διαδικτυακό Εργαστήριο του Έργου LED: «Χαράσσοντας το δρόμο για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στα δημόσια σχολεία και τη διάδοση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA II «Ελλάδα -Αλβανία 2014-2020». Το διαδικτυακό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 στις 17:00 – 19:30.

Online μέσω της πλατφόρμας Webex στη διεύθυνση: https://bit.ly/3FFsSpk

Εγγραφές: https://forms.gle/Dr1Tauizbw5arMYP7

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

LED

Η Πολυμεσική Εφαρμογή LED, όπως και τα υπόλοιπα παραδοτέα και σχετικές ενέργειες του Έργου προωθούν το κύριο στόχο του Έργου LED που αφορά την ευαισθητοποίηση του κοινού σε πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο δελτίο τύπου.

LED

Η ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εγκαθίδρυση του Δικτύου LED  με αξιόλογους Φορείς, ευαισθητοποιημένους σε θέματα ενεργειακής απόδοσης, των ΑΠΕ και της εξοικονόμησης ενέργειας. Στόχος είναι το Δίκτυο LED να αποτελέσει ένα κοινό πεδίο δράσης των συνεργαζόμενων φορέων στους προαναφερθέντες τομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:
Download this file (3843 - UTF-8LED_ΠΔΕΔΜ_5ο_ΔΤ.pdf)3843 - UTF-8LED_ΠΔΕΔΜ_5ο_ΔΤ.pdf[ ]1016 kB
LED

Η ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Πλατφόρμα e-learning είναι διαθέσιμη στο κοινό με ενδιαφέρον ενημερωτικό εκπαιδευτικό υλικό. Η Πλατφόρμα e-learning του Έργου LED αναπτύχθηκε με στόχο να εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς, ώστε έτσι να προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν σαφή κατανόηση των πολιτικών, των πρακτικών και των μέσων εξοικονόμησης ενέργειας, της σημασίας της ενεργειακής απόδοσης και της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Επισκεφθείτε ελεύθερα και στο χρόνο σας την Πλατφόρμα μας:  http://led-training.eu/

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:
Download this file (LED_ΠΔΕΔΜ_4ο_ΔΤ.pdf)LED_ΠΔΕΔΜ_4ο_ΔΤ.pdf[ ]807 kB