Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 18:00-19:30, σε διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Dig4future: Εισάγοντας τη θεματική της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης». Το διήμερο webinar απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές, επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης και της πληροφορικής και διευθυντές/τριες σχολείων και θα επικεντρωθεί στις εξής θεματικές ενότητες: 

Συνημμένα:
Download this file (Invitation Webinars dig4future.pdf)Invitation Webinars dig4future.pdf[ ]894 kB

ΠΕΚΤΠΕ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ.-Τ.Π.Ε.) Γρεβενών, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Erasmus+ DIG4Future- “Digital competencies, Inclusion and Growth for Future generations” για μαθητές που φοιτούν στα Γυμνάσια της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

erasmus

 Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Γρεβενών, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Erasmus+ DIG4Future- “Digital competencies, Inclusion and Growth for Future generations” για μαθητές που φοιτούν στα Γυμνάσια της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Dig4Future

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εναρκτήρια συνάντηση (kick off meeting) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “Dig4Future”. Στη συνάντηση συμμετείχαν 40 εκπαιδευτικοί σχολικών μονάδων από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα οργανώνει και υλοποιεί το ΚΜΟΠ-Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας (https://www.kmop.gr) σε συνεργασία με την ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας (https://bit.ly/3n5XFEe).

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα.

Η ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εξ αποστάσεως ενημερωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι διδάσκουν σε Γυμνάσια κατά το τρέχον σχολικό έτος. H ενημέρωση αφορά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Dig4Future και τη δυνατότητα συνεργασίας-συμμετοχής σχολικών μονάδων (Γυμνασίων) και εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Γυμνάσια της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συννημένα αρχεία.