Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Συνημμένα:
Download this file (Δελτίο Τύπου Erasmus.pdf)Δελτίο Τύπου Erasmus.pdf[ ]826 kB

Για να δείτε την απόφαση της ΠΔΕ με θέμα «Λειτουργία Τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης Αποφοίτων  των Φάσεων A΄, Β΄ και Γ’ του “Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας” των ΕΠΑ.Λ., καθώς και των Πιλοτικών Τάξεων μαθητείας στην  Π.Δ.Ε.  Δυτικής Μακεδονίας» ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας καλεί τους αποφοίτους και τους εκπαιδευτικούς του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας» των ΕΠΑ.Λ. να υποβάλουν αίτηση (δείτε τα συνημμένα έντυπα) συμμετοχής στο Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης  Γ΄Φάσης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο έγγραφο.

Σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο Φ11/67554/ΓΓ4/03-06-2020 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα υλοποιηθεί το  35ωρο Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων του «Μεταλυκειακού  Έτους- Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑΛ» καθώς και η πιστοποίηση στις Ειδικότητες Μαθητείας των Α, Β και Γ Φάσεων καθώς και των τριών Πιλοτικών Τάξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Μαθητείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο τηλέφωνο 2461021161.

Πληροφορίες Συμμετοχής

Σύμφωνα με το Newsletter Μαΐου 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξεκίνησε η διαδικασία σχετικά με τα βραβεία για την Αριστεία στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων που διοργανώνεται από την Επιτροπή κάθε χρόνο, και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τη συμμετοχή τους.

 

Κοζάνη, 15 Μαΐου 2020

Ενημερωτικό Δελτίο

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας:

Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Η Μαθητεία μετά την αναστολή λειτουργίας της λόγω COVID-19»

Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 το Τμήμα Μαθητείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με θέμα «Η Μαθητεία μετά την αναστολή λειτουργίας της λόγω COVID-19»

THLEDIASKEPSI MATHITEIA

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.

Για να δείτε την πρόσκληση, το πρόγραμμα επιμόρφωσης και πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα InterCap ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία.

intercap

Μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τη διάκριση του «Μεταλυκειακού έτους-Τάξη Μαθητείας» σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στο πλαίσιο των έργων που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο  εδώ.

Επίσης, επισυνάπτονται τα επιμέρους ενημερωτικά δελτία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης και το Τμήμα Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. και Μάθησης στο χώρο εργασίας  ευχαριστεί το σύνολο των συναδέλφων που υποστήριξαν το θεσμό σε διοικητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο και συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της διάκρισης.

Συνημμένα:
Download this file (esif_asr2019_factsheet_el.pdf)esif_asr2019_factsheet_el.pdf[ ]796 kB
Download this file (esif_asr2019_factsheet_eu.pdf)esif_asr2019_factsheet_eu.pdf[ ]696 kB