Εκτύπωση
Κατηγορία: Europe in my region
EU in my REGION

H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας τού ΕΣΠΑ 2014-2020, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής/Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG-REGIO), διοργανώνουν Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση».

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στις δράσεις Ενημέρωσης και Επικοινωνίας τού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, που χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς πόρους. Επιπλέον, αποτελεί μέρος τής πρωτοβουλίας «Η ΕΕ στο σχολείο μου», στο πλαίσιο της εκστρατείας-ομπρέλας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» που διοργανώνεται από την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG-REGIO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία-ομπρέλα «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG-REGIO), ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/communication/euinmyregion/

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα (η προκήρυξη με ΑΔΑ και η Υπεύθυνη Δήλωση για τον γονέα/κηδεμόνα).