×

Μήνυμα

Failed loading XML... Start tag expected, '' not found
EEPEK

Σε συνέχεια των πολυδιάστατων δράσεων της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ), με χαρά σας ανακοινώνουμε την υλοποίηση ενός νέου ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικού μας προγράμματος ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (400 ωρών) για το 2022 – 2023. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων & όλων των ειδικοτήτων (Α/θμιας, Β/θμιας, Γ/θμιας Εκπ/σης, ΣΔΕ, ΙΕΚ, κλπ., Mέλη της ΕΕΠΕΚ όλης της Ελλάδας, Φοιτητές – Αποφοίτους, Εκπαιδευτές Ενηλίκων, κ.λπ.) με θέμα: " ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ".

Αίτηση παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων μας έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ, ενώ για τα μη μέλη –ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης- δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα (για την εγγραφή στην Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας: https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής:    26/02/2023

Θα ακολουθήσουν, σύντομα, ανακοινώσεις για νέα προγράμματα, σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε την αναλυτική λίστα των προγραμμάτων μας στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria 

 Επισυναπτόμενο αρχείο:  https://members.eepek.gr/assets/uploads/products/MD144_KalliergeiaEnsynaisthisisKaiKritikis.pdf  

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ έχει ανοίξει και δέχεται αιτήσεις η νέα πλατφόρμα επιλογής και παρακολούθησης σεμιναρίων τύπου MOOC μεγάλης διάρκειας, για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ. Η νέα αυτή μορφή συμμετοχής σε σεμινάρια είναι πιο ευέλικτη, καθώς μπορεί οποιοδήποτε μέλος της ΕΕΠΕΚ να επιλέξει ανά πάσα στιγμή μέσα από δεκάδες τίτλους προγραμμάτων και να αρχίσει να παρακολουθεί πάντα με ασύγχρονο και εξ αποστάσεως τρόπο!

Μετά το μέσο της διάρκειας του κάθε προγράμματος, ανοίγει ένα κουίζ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής (στο οποίο μπορεί κάποιος να κάνει όσες προσπάθειες επιθυμεί) το οποίο λειτουργεί περισσότερο ως διαδικασία αυτοαξιολόγησης και ανατροφοδότησης. Δεν απαιτείται συγγραφή εργασιών. Μετά την παρέλευση των προκαθορισμένων εβδομάδων που διαρκεί κάθε πρόγραμμα, το πιστοποιητικό παρακολούθησης αναρτάται στο προφίλ κάθε συμμετέχοντα.

Η πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προγράμματα, προσπαθώντας να καλυφθούν όλες οι επιμορφωτικές ανάγκες των μελών μας.

Η εγγραφή σε πρόγραμμα μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, δηλαδή δεν υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων. Η έκτακτη συνδρομή μέλους για την εγγραφή σε κάθε πρόγραμμα είναι 20€ (δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις και κόστη για την έκδοση του πιστοποιητικού).

Συνοπτικά, η νέα επιμορφωτική δράση της πλατφόρμας MOOC έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Μεγάλης διάρκειας προγράμματα (300 – 800 ωρών).
  • Ασύγχρονα και από απόσταση (μόνο με μελέτη του επιμορφωτικού υλικού που θα είναι διαθέσιμο ολόκληρο από την αρχή του προγράμματος - δεν υπάρχουν υποχρεωτικές συναντήσεις, ημέρες και ώρες).
  • Εγγραφή σε πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή χωρίς καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων.
  • Μεγάλη ποικιλία επιμορφωτικών τίτλων που θα ανανεώνεται συνεχώς.
  • Χωρίς εργασίες και εξετάσεις, αλλά με ένα μόνο κουίζ αυτοαξιολόγησης και ανατροφοδότησης (δίνεται η δυνατότητα απεριόριστων προσπαθειών).
  • Χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης από την ΕΕΠΕΚ (με αναγραφή των ωρών, της διάρκειας και των ημερομηνιών έναρξης και λήξης).
  • Για εγγραφή σε κάθε πρόγραμμα απαιτείται συνολική καταβολή 20€ έκτακτης συνδρομής μέλους. Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις και κόστη για την έκδοση του πιστοποιητικού.
  • Δυνατότητα ταυτόχρονης εγγραφής σε περισσότερα του ενός προγράμματα.
  • Και όπως πάντα, με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων που διοργανώνει η ΕΕΠΕΚ (Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001).

Για να δείτε τη νέα πλατφόρμα και να κάνετε την εγγραφή σας σε κάποιο ή κάποια προγράμματα επισκεφθείτε το σύνδεσμο:

https://www.eepek.gr/el/draseis/seminaria-mooc

Πληροφορίες: Δημήτρης Λιόβας - 6932078466 (Ώρες: 16:00 - 22:00)

Με εκτίμηση,

Για την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.,

 Ο Πρόεδρος                                   Ο Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Κολοκοτρώνης           Δημήτρης Λιόβας