Εκτύπωση
Κατηγορία: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
texniki noimosinis

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο το οποίο αποσκοπεί να παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων μέσω του οποίου οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ενισχυθούν, ώστε να διαχειρίζονται επιτυχέστερα, σε εκπαιδευτικό και μαθησιακό επίπεδο, τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία στη σχολική τάξη με έμφαση στην αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση (Artificial Intelligence in Education) και συγκεκριμένα τη Μαθησιακή Αναλυτική (Learning Analytics). Οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που διδάσκουν σε σχολικές μονάδες ή έχουν θέσεις ευθύνης στην εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2022-23 αποτελούν την ομάδα στόχο.

Υπεύθυνος σχεδίασης και υλοποίησης της επιμόρφωσης θα είναι ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Πληροφορικής Δυτ. Μακεδονίας κ. Δημήτριος Τζήμας.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και 20-11-2022 μέσω της φόρμας: https://forms.gle/41HaS2z85zMZgYCT8. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο.