kazatzakis

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Tο Τμήμα Εκπαιδευτικών Δράσεων του μουσείο, ανιχνεύοντας τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών, τη συμπερίληψη ως αναγκαία κατεύθυνση που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο μουσείο, αλλά και τις διεθνείς συνεργασίες που τα σχολεία έχουν αναπτύξει, θα προσφέρει 8 διαφορετικά προγράμματα καλύπτοντας έτσι όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο και φτάνοντας μέχρι το λύκειο.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται φέτος για πρώτη φορά και θα πλαισιώσουν τα ήδη αγαπημένα προγράμματα που πραγματοποιούνταν και τις προηγούμενες χρονιές. Πρόκειται για τα:

·         Φτάσε όπου δεν μπορείς το οποίο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σχετικά με την οπτική αναπηρία και τα άτομα με οπτική βλάβη.

·         Chasing Kazantzakis’ books που διεξάγεται στα αγγλικά και αφορά τις ομάδες Erasmus με δυνατότητα διεξαγωγής σε ομάδα μαθητών, ενηλίκων ή μεικτής.

Προσκαλούμε με χαρά την εκπαιδευτική κοινότητα να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας: www.kazantzaki.gr/gr/ekpaideutika-programmata για να μάθει περισσότερα για το σύνολο των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή προγραμματισμό επίσκεψης, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2810741689 ή να στείλουν e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχόμαστε για μια σχολική χρονιά γεμάτη με υγεία, υπομονή, επιμονή, φαντασία και δημιουργικότητα και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στην υπέροχη Μυρτιά Ηρακλείου!

Επισυνάπτεται σχετικό Δελτίο Τύπου, αναλυτική περιγραφή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και η αφίσα των δράσεων.

 

Ευχαριστώ!

Με εκτίμηση,

 

Κωστής Κανάκης

Υπεύθυνος Μόνιμης Έκθεσης  & Επικοινωνίας Μουσείου Καζαντζάκη

Υπ. Δρ. Ιστορίας, Παν. Κρήτης

Τηλ. +30 2810 741689, +306948360022

 

Ίδρυμα «ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ»

Μυρτιά (Βαρβάροι) 70100

Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ. +30 2810 741689

Email:info@kazantzaki.gr

Ιστότοπος: www.kazantzaki.gr