ΗΜΕΡΙΔΑ

 

Την ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 5.30-8.30μμ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Εικονική Πραγματικότητα στην Εκπαίδευση: Έργο Biz4Fun ".

Στα πλαίσια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν:

  • Ομιλίες σχετικές με την εικονική πραγματικότητα στην εκπαίδευση
  • Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού έργου Biz4Fun
  • Πρακτική άσκηση με το Εικονικό Περιβάλλον Biz4Fun.

Προσκαλούμε

Καθηγητές δευτεροβάθμιας γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, Καθηγητές ΙΕΚ,  Καθηγητές Πανεπιστημίου, Μέλη ΕΔΙΠ, Στελέχη επιχειρήσεων, Στελέχη διευθύνσεων εκπαίδευσης ή οργανισμών που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής συμπληρώνοντας την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο. Την παρούσα πρόσκληση μπορείτε να την δείτε και εδώ: https://vrworkshops.blogspot.com, ενώ πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://vrworkshops.blogspot.com/p/workshop-biz4fun.html.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ως και το Σάββατο 19/6/2021):

https://docs.google.com/forms/d/1WvzOXxYY70fhyJ40dcao_VtJxpWXlwOkTXOQOtQlDkU

Μετά το τέλος των εγγραφών, στο email που δηλώσατε στην εγγραφή θα αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) καθώς και το πρόγραμμα της διαδικτυακής ημερίδας και οδηγίες για τους συμμετέχοντες.

Σε όλους τους Συμμετέχοντες θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.

Επικοινωνία: Ιωάννης Χατζηλυγερούδης, Καθηγητής, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ.: 2610996937.