Εκτύπωση
Κατηγορία: ΔΡΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (Π.Ε.Κ.-Τ.Π.Ε.) Γρεβενών, θα υλοποιήσει επιμορφωτική συνάντηση :

α ) για εκπαιδευτικούς ΠΕ86-Πληροφορικής καθώς και για εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών με θέμα “Εκπαιδευτική Ρομποτική στο Δημοτικό Σχολείο”.

Η επιμορφωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00 - 20:00, στο χώρο του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας - Τ.Π.Ε. Γρεβενών (Μαθητική Εστία Γρεβενών, 2ος όροφος).

 

β ) για εκπαιδευτικούς ΠΕ60 - Νηπιαγωγών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα  “Παίζοντας και μαθαίνοντας με το Bee Bot”.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικές  επιμορφωτικές συναντήσεις με το ίδιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Οι επιμορφωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας – Τ.Π.Ε. Γρεβενών (Μαθητική Εστία Γρεβενών, 2ος όροφος) και ημερομηνίες  Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00-20:00 και Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00-20:00.