Εκτύπωση
Κατηγορία: Hope 4 schools
eresmus 2021-27

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΚΑ2 με τίτλο "HOPE4schools – Health, openness and prosperity education for schools ”, στο οποίο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ως εταίρος, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην υλοποίησή του να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 15/02/2022 στη διεύθυνση:

https://forms.gle/xwaQbNcf3Qp2jJvT6

Στόχος του προγράμματος είναι να αναπτύξει κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό απαντώντας στα ακόλουθα ερωτήματα:
1.πώς μπορούν τα σχολεία να υποστηρίζουν συνεχώς τους μαθητές, το προσωπικό και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής διδασκαλίας, έτσι ώστε ο κίνδυνος για την υγεία και την ευημερία τους να μειωθεί;
2.πώς μπορούν οι εκπαιδευτικοί να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους;

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, εκτός από τις γενικότερες υποχρεώσεις της ως εταίρος του προγράμματος, είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση της δεύτερης δραστηριότητας, του ηλεκτρονικού αποθετηρίου πόρων για την ευημερία και διαδραστικών ψηφιακών εργαλείων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο έντυπο.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Τριανταφύλλου, Υπεύθυνη Προώθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας

τηλ. 2461021161, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, Μακρυγιάννη 5, 50132 Κοζάνη, https://dmaked.pde.sch.gr/