Εκτύπωση
Κατηγορία: AR in public works
Erasmus+

Στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΚΑ2 με τίτλο "Cooperation project on innovation on Augmented Reality (AR) in public works", στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, καλούνται τα ΕΠΑΛ ή Εργαστηριακά Κέντρα που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην υλοποίηση του έργου να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση 

https://forms.gle/jkKRZ7ZpfHxUGDWP9

Στόχος προγράμματος/Τελικό προϊόν: Ο σχεδιασμός εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα που θα δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ μαθητών. Η εφαρμογή θα αποσκοπεί στην απεικόνιση των υπόγειων δικτύων (παροχή νερού, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεπικοινωνίες). Η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται με σκοπό να ενημερώνονται οι χειριστές πριν την κατασκευή τάφρων ή εκτέλεση χωματουργικών εργασιών κατά την διάρκεια οποιασδήποτε εργασίας.

Έργο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το σχολείο που θα επιλεγεί είναι η ψηφιακή παρουσία του προγράμματος (ονοματοδοσία, λογότυπος, ενημερωτικά έντυπα) και η δημοσιοποίησή του.