Εκτύπωση
Κατηγορία: ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
eresmus 2021-27

ΙΚΥ ως Εθνική Μονάδα του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης διοργανώνει διεθνική δραστηριότητα συνεργασίας (TCA) με τίτλο “Small Scale Projects on Inclusion and Diversity for Newcomers”, στις 20-23 Ιουνίου 2023 στα Ιωάννινα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε εκπαιδευτικούς σχολείων/ΕΕΚ, διευθυντές και προσωπικό, καθώς και σε οργανώσεις ενηλίκων που ασχολούνται με άτομα με λιγότερες ευκαιρίες. Θα δοθεί προτεραιότητα στους ακόλουθους νεοεισερχόμενους οργανισμούς, που επιθυμούν να προετοιμάσουν ένα σχέδιο στο πλαίσιο των συμπράξεων μικρής κλίμακας (KA210) έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την Ένταξη και τη Διαφορετικότητα.

 

Τομείς Σχολικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης:

Νεοεισερχόμενα στο πρόγραμμα Erasmus+ Σχολεία/σχολεία ΕΕΚ από γεωγραφικά απομακρυσμένες και/ή πολύ φτωχές περιοχές με διαφορετικό μαθητικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων μεταναστών, Ρομά και προσφύγων, καθώς και σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

 

Τομέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Νεοεισερχόμενοι στο Πρόγραμμα Οργανισμοί από απομακρυσμένες ή/και πολύ

φτωχές περιοχές, με στόχο άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης κατά 95% μετά το τέλος της εκδήλωσης, κατόπιν αποστολής σχετικού αιτήματος συνοδευόμενου από τα παραστατικά ταξιδίου. Το κόστος διαμονής και διαβίωσης είναι απευθείας καλυμμένο από την Εθνική Μονάδα/ΙΚΥ.

Μπορείτε έως και  20 Απριλίου 2023 και ώρα 24:00 να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας ακολουθώντας τη διεύθυνση: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1GRLsIWoKjECmW9Ovtjdi67RZrjGDMYm_3cG85oqSSjMKyw/viewform?usp=sf_link

Αιτήσεις που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θεωρούνται εκπρόθεσμες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε εδώ:

https://www.iky.gr/el/anakoinoseis/item/4119-tca-seminar-small-scale-projects-on-inclusion-and-diversity-for-newcomers-20-23-06-2023-ioannina-ellada