Αρχική

PostHeaderIcon 1ο Μαθητικό Συνέδριο Δημοτικών Σχολείων Κοζάνης

Στις 30 και 31 Μαΐου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Μαθητικό Συνέδριο Δημοτικών Σχολείων Κοζάνης "Οι μαθήτριες και οι μαθητές σκέφτονται, αμφισβητούν, προτείνουν, ενεργούν... Οι μεγάλοι;;;"

 

Περισσότερα...

 

PostHeaderIcon Επικαιροποίηση Προτιμήσεων αναπληρωτών ΕΕΠ ΕΒΠ

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους αναπληρωτές-ωρομίσθιους των κλάδων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και ΔΕ1- Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π) ότι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να επικαιροποιήσουν τις προτιμήσεις της αρχικής τους αίτησης (είτε ως προς τους Νομούς είτε ως προς τη σειρά προτίμησης Νομών).

Οι υποψήφιοι που θα θελήσουν να αλλάξουν τις προτιμήσεις τους, όπως αυτές αναγράφονται στους προσωρινούς πίνακες, πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση και στη συνέχεια να την αποστείλουν στην υπηρεσία μας από την Τρίτη 20/6/2017 έως και την Παρασκευή 30/6/2017 με τους εξής τρόπους:

• Αυτοπροσώπως

• Με Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (σαρωμένη)

• Με Φαξ στο 2461049962 Οι αλλαγές των προτιμήσεων θα εμφανιστούν με την ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των προτιμήσεων.

 

PostHeaderIcon ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. 2017-2018

 Για πληροφορίες σχετικά με τις ενστάσεις δείτε το δελτίο τύπου στο συνημμένο αρχείο.

 Το συνημμένο αρχείο μπορείτε να το λάβετε και στον παρακάτω σύνδεσμο:

  http://grafis.sch.gr/public.php?service=files&t=f0dcc6c885c7fd82c526481f6a8107fb

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκ παραδρομής έχουν γίνει τα εξής λάθη (τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες):

Οι αλλαγές αφορούν τους κλάδους : 

 

Συνημμένα:
FileΠεριγραφήΜέγεθος αρχείουΤελευταία τροποποίηση
Download this file (ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΕΠ ΕΒΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ_Β.zip)ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΕΠ ΕΒΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ_Β.zipΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΕΠ ΕΒΠ7210 Kb15/06/2017 12:08

Περισσότερα...

 

PostHeaderIcon Ιστοσελίδα 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εκπαιδευτικών Δυτικής Μακεδονίας

Ιστοσελίδα:

http://teachersconference.web.uowm.gr/

Φλώρινα, 26-27 Μαΐου 2017

 

PostHeaderIcon Ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου και του Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας στον παγκόσμιο τελικό στην Κουάλα Λουμπούρ

Αθήνα, 28-30 Απριλίου 2017. Άλλη μια μεγάλη διάκριση επιτεύχθηκε από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας στο διαγωνισμό F1 in Schools. Οι πέντε μαθητές ύστερα από μήνες σκληρής προετοιμασίας με την υποστήριξη του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Πτολεμαΐδας, προκρίθηκαν στον παγκόσμιο τελικό που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας σε συνεργασία με ομάδα του εξωτερικού.

Η ομάδα P.D.T. εκπροσώπησε άξια την Δυτική Μακεδονία, κατακτώντας τη 2η θέση μεταξύ των δημοσίων σχολείων στην Ελλάδα και την 6η στη γενική κατάταξη στα πλαίσια του διεθνή διαγωνισμού τεχνολογίας «F1 In Schools 2017». Της απενεμήθη το βραβείο «Καλύτερης Μηχανικής Κατασκευής» και κατατάχθηκε ως η πιο δυνατή ομάδα βόρεια της Αθήνας.

Η ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γεώργιο Χατζηπαυλίδη, Επαμεινώνδα Σιδηρόπουλο, Αλέξανδρο Αγγέλου, Λορέντζο Ρόσι και Περικλή Αθανασιάδη του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Πτολεμαΐδας. Με προπονητές τους εκπαιδευτικούς Χαράλαμπο Ζαραφίδη και Γεώργιο Καμπούρη που υπηρετούν στο Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας και στο Μουσικό Σχολείο αντίστοιχα.

Ο μεγάλος τελικός του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού τεχνολογίας F1 in Schools 2017 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Καινοτομίας στο εμπορικό κέντρο «The Athens Mall» στο Μαρούσι. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η τεκμηρίωση και η δοκιμή μοντέλων αγωνιστικών μοντέλων σχεδιασμένων εξολοκλήρου με 3D C.A.D. λογισμικό και κατασκευασμένα με CNC εργαλειομηχανές και 3D εκτυπωτές. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων, ικανοτήτων καθώς και η διεύρυνση των γνώσεων σε πεδία σχετικά με θέματα της Φυσικής και των εφαρμογών της, των Νέων Τεχνολογιών, της Πληροφορικής και Επικοινωνιών, των Μηχανικών Κατασκευών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Στο F1 in Schools οι μαθητές μαθαίνουν επιχειρούν, να συνεργάζονται να καινοτομούν και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με δημιουργική σκέψη στα πρότυπα των επαγγελματικών ομάδων της Formula1.

Το πρόγραμμα F1 in Schools υλοποιείται εδώ και 17 χρόνια σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με την συμμετοχή μαθητών ηλικίας 9-19 ετών. Είναι πολύ καλοσχεδιασμένο αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πολύ απαιτητική πρόκληση. Από τις 60 περίπου ομάδες που αρχικά δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό μόνο οι 15 έφτασαν στον εθνικό τελικό και από αυτές μόνο δύο προέρχονται από την επαρχία. Ο προϋπολογισμός της ομάδας προσέγγισε τις 3000 ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος καλύφθηκε κυρίως από χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων, την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Εορδαίας και το Δήμο Εορδαίας.

Οι προπονητές και τα μέλη της ομάδας ευχαριστούν το Κε.Πλη.Νε.Τ. και τη διεύθυνση του σχολείου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούν θερμά τους συνεργάτες και τους χορηγούς τους, που έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα να μετέχει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

 

Οι προπονητές

Χαράλαμπος Ζαραφίδης Εκπ. Πληροφορικής, MSc, Τεχνικός Υπ. Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας

Γεώργιος Καμπούρης Εκπ. Πληροφορικής, Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

 

Ο Δ/ντής Γεώργιος Μαμάτσιος

Σχετικά:

[1] https://www.facebook.com/P.D.T.F1

[2] http://www.f1inschools.com/about-the-challenge/

[3] https://www.youtube.com/watch?v=WLDAxX4SJDc

 
Who's Online
Έχουμε 92 επισκέπτες συνδεδεμένους
Δ/νση Διοικ.-Οικον. Υποστήριξης
Μηχανοργάνωση
Τμήμα Νομικής Υποστήριξης
Οικονομικά - Προϋπολογισμοί
Πως θα μας βρείτε στο Χάρτη!!
Εύρεση διαδρομής από τη θέση σας