Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Θοδωρή Μαρδίρη

 

 

Εκπροσωπώντας το σύνολο των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, που μόχθησαν για την εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών μας από το νηπιαγωγείο μέχρι και το λύκειο, θέλω να εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια για το ξεκίνημα του νέου κύκλου της ζωής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αγαπητά παιδιά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας και ξεδιπλώστε τις δεξιότητες που αποκτήσατε στη διάρκεια της μέχρι σήμερα εκπαίδευσής σας. Κατακτήστε τη γνώση και ολοκληρώστε τις προσδοκίες σας. Οι ευχές μας για καλές σπουδές και πετυχημένη σταδιοδρομία σας συνοδεύουν.

Ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρειά μας είναι και οι πρωτιές που κατακτήθηκαν τη φετινή χρονιά από μαθητές και μαθήτριές μας.

Σε όσες/όσους δεν πέτυχαν φέτος τον στόχο τους, υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, γιατί η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες και είναι βέβαιο ότι με υπομονή, επιμονή, τόλμη και στοχοπροσήλωση σύντομα θα δουν την εκπλήρωση των προσδοκιών τους.

Συγχαρητήρια και στους γονείς και στις οικογένειες όλων των παιδιών μας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή.