Για να δείτε τον προσωρινό πίνακα κατάξης υποψηφίων για το "Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας" περιόδου 2019-2020 ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

 

Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων στο εκάστοτε ΕΠΑ.Λ. υποβολής της αίτησης (γίνονται δεκτές μόνο πλήρως αιτιολογημένες ενστάσεις) από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12.00.

1η Εγκύκλιος για την ολοκλήρωση της Γ΄Φάσης και προετοιμασίας υλοποίησης της Δ΄ Φάσης του "Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας" περιόδου 2019-2020, χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της Δ΄Φάσης εφαρμογής του και βεβαίωση εργοδότη.

 

Για να δείτε την εγκύκλιο και τα σχετικά έντυπα κάντε κλικ στα συνημμένα αρχεία.

 

 

 

Για να δείτε το Φ.Ε.Κ. κάντε κλικ στο συνημμένο αρχείο

Συνημμένα:
Download this file (ΦΕΚ 13092019.pdf)ΦΕΚ 13092019.pdf[ ]148 kB

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Θοδωρή Μαρδίρη

 

 

Εκπροσωπώντας το σύνολο των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, που μόχθησαν για την εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών μας από το νηπιαγωγείο μέχρι και το λύκειο, θέλω να εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια για το ξεκίνημα του νέου κύκλου της ζωής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αγαπητά παιδιά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας και ξεδιπλώστε τις δεξιότητες που αποκτήσατε στη διάρκεια της μέχρι σήμερα εκπαίδευσής σας. Κατακτήστε τη γνώση και ολοκληρώστε τις προσδοκίες σας. Οι ευχές μας για καλές σπουδές και πετυχημένη σταδιοδρομία σας συνοδεύουν.

Ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρειά μας είναι και οι πρωτιές που κατακτήθηκαν τη φετινή χρονιά από μαθητές και μαθήτριές μας.

Σε όσες/όσους δεν πέτυχαν φέτος τον στόχο τους, υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, γιατί η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες και είναι βέβαιο ότι με υπομονή, επιμονή, τόλμη και στοχοπροσήλωση σύντομα θα δουν την εκπλήρωση των προσδοκιών τους.

Συγχαρητήρια και στους γονείς και στις οικογένειες όλων των παιδιών μας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Σας  ανακοινώνουμε τoν οριστικό  πίνακα υποψηφίων εκπαιδευτικών Α/θμιας  και Β/θμιας  Εκπαίδευσης  οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής των μελών των  παιδαγωγικών  ομάδων  των ΚΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, όπως καταρτίστηκε με την 2η/22-07-2019 Πράξη  της κοινής συνεδρίασης  ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ  Δυτικής Μακεδονίας, δεδομένου ότι δεν υπήρξαν ενστάσεις.