Εκτύπωση
Κατηγορία: Europe in my region
EU in my REGION

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση», τον οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας τού ΕΣΠΑ 2014-2020, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής/Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG-REGIO) και προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμμετοχή των Σχολικών Μονάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, οι υπεύθυνοι διδάσκοντες θα πρέπει, μέχρι 06/05/2022:

  1. να συμπληρώσουν την φόρμα υποβολής του υλικού για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό: https://forms.gle/CD9YWzPeyvfwSYpv5
  2. να διασφαλίσουν τη συναίνεση του γονέα/κηδεμόνα ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ που θα συμμετάσχει στον Διαγωνισμό με την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων
  3. να υποβάλλουν το απαραίτητο υλικό ανά ομάδα (σε κατάλληλο πεδίο της φόρμας υποβολής) μέσω αρχείου τύπου WORD στο οποίο θα περιέχεται υπερσύνδεσμος προς το παραδοτέο η/και προς το συμπληρωματικό υποστηρικτικό υλικό

Υπενθυμίζεται ότι ο γονέας/κηδεμόνας κάθε συμμετέχοντα θα πρέπει να υπογράψει:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με το σχετικό πρότυπο, στην οποία θα δηλώνεται ότι δέχεται να δημοσιευτούν τα έργα στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τής ΕΥΔ ΕΠ ΔΜ και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και όπου και με όποιο τρόπο κριθεί αναγκαίο και σκόπιμο από την ΕΥΔ ΕΠ ΔΜ και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.
  2. Εξουσιοδότηση, σύμφωνα με το σχετικό πρότυπο, για τη λήψη και δημοσίευση φωτογραφιών ή/και ταινιών των ανήλικων μαθητών.
  3. Εξουσιοδότηση, σύμφωνα με το σχετικό πρότυπο, για τη λήψη και δημοσίευση φωτογραφιών ή/και ταινιών ενηλίκων, που αφορά τους ίδιους, εφόσον παραστούν στην εκδήλωση.
  4. Δήλωση Απορρήτου για τον Διαγωνισμό “Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση”, σύμφωνα με το σχετικό πρότυπο, για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες διοργάνωσης και διαχείρισης τού Διαγωνισμού

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να συνοδεύεται από όλα τα ανωτέρω στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση, η συμμετοχή της Ομάδας ή του συγκεκριμένου μέλους της Ομάδας θα ακυρώνεται.

Επισυνάπτονται οι Υπεύθυνες Δηλώσεις και οι εξουσιοδοτήσεις.